Tradicionális francia cukrászati oktatás, csak Neked!
Egyedül szeretnél tanulni? Az általad kiválasztott tematikát és a neked megfelelő időpontban? Nálunk ez mind lehetséges! Magánóra keretén belül megtanulhatod a kedvenc francia süteményedet, francia kenyereket illetve több tradicionális francia sós ételt elkészíteni.
Neri a L'École de Grande Pâtisserie Francia Cukrász Iskola vezetője immár 5 éve oktat francia cukrászatot, segít minden lépésben, kezdőknek - haladóknak - szakmabelieknek.
Ha tanulni szeretnél csak 2 dolgot kell tenned.
1. Válaszd ki a témakört ami érdekel. (alább felsoroltuk a legkedveltebbeket)
2. Írd meg nekünk mailben, lehetséges dátumokkal, többet jelölj meg, mi is megnézzük a naptárunkat.
Ezek alapján elküldjük neked az árajánlatunkat a számunkra is megfelelő dátummal-időponttal. Amennyiben írásban elfogadod az árajánlatot, már semmi sem áll a tanulásod útjában, várunk szeretettel budai stúdiónkban.
Amenniyben hoznád családtagot vagy barátot: a magánóra maximum 2 fővel lehetséges. Az első fő teljes áras, a második fő 50% kedvezményben részesül.
A magánóra ára: 15.000 HUF per fő, időtartama: 45 perc, max. 60. Egy alkalommal 3 magánórát ajánlunk egyben lekötni, mert nagyon intenzív és fárasztó, hiszen a kimérésektől kezdve, a kisütésen át, az összeállításig mindent neked kell csinálni. Természetesen Neri segítségével és útmutatásával.
Több tematika kiválasztása esetén, egy órarendet, heti illetve havi beosztással ajánlunk. De mindenképp 3 "pihenő" nap legyen a dátumok között. Érdemes a tanultakat otthon elkészíteni, mielőtt a következő alkalommal jössz hozzánk és az esetleges hibapontokat átbeszélni.
EGY KIS ÍZELÍTŐ A TEMATIKÁINKBÓL:
Krémek: citrom, vanília (matcha-espresso), csoki, sós karamell, vajkrém (pl. éles él képzéshez)...
Piskóták/tészták: dacquoise, pâte à choux (eclair), leveles tészta, vajas torta alap emeletes tortához, gluténmentes kekszek-piskóták...
Torták/desszertek: Millle-feuille, Macaron, Tartelette variációk, Frasier, Saint-Honoré, Galette des rois, Croquembouche-Pièce montée, Paris-Brest...
Csokoládé: bonbonok, ganache, csoki díszek
Francia kenyerek: Baguette, Pain au cidre, Fougasse, Boule...
További érdekességek: tuile variációk, crème brûlée, verrine-pohárdesszertek...
ÚJDONSÁG! 2019. NOVEMBERTŐL kezdődően, vidéken is tartunk csoportos workshopokat. Igény szerint természetesen magánórát is!
Van még kérdésed? Küldj egy mailt, a lehető leghamarabb válaszolunk!
INFO@WORKSHOPSTUDIO.HU
Commenti