top of page
Keresés


Sajttorta - sütés nélkül
VALENTIN NAPRA egy könnyen elkészíthető és nagyon finom desszert. HOZZÁVALÓK 187 gr Ricotta 80 gr Philadelphia natúr 75 gr Crème fraîche...
1 perc olvasás


MINDEN AMI CSOKI
Tuti tippek, trükkök TIPP 1. A ganache alap receptet itt találod. A ganache-ból könnyen készíthető egy laza, habos csokikrém, pl. torták...
1 perc olvasás


SOUFFLÉ VANILLE
A recept végén megosztom veletek a személyes kedvencemet, Armagnac és szilva ízesítéssel. Mmmhhh! HOZZÁVALÓK • 300 gr tojásfehérje • 350...
2 perc olvasás


Tuile Dentelle
Ma egy új tuile receptet osztok meg veletek. A különlegessége a formája, a variálhatósága és az egyszerűsége. Jól olvastátok, az EGYSZERŰ...
1 perc olvasás


Crème brûlée
VANÍLIÁS, BAZSALIKOMOS. SZEMÉLYES KEDVENCEM! HOZZÁVALÓK 250 gr tejszín 50 gr kristálycukor 1 db vanília rúd 10 db friss bazsalikom levél...
1 perc olvasás


Csokoládé MOUSSE
Ebben a blog posztban a két kedvenc mousse receptemet osztom meg veletek. Az Armagnac ét- és tejcsokis illetve a narancsos fehércsoki...
2 perc olvasás


Crème au citron
CITROMKRÉM - KLASSZIKUS FRANCIA RECEPT HOZZÁVALÓK 160 gr kristálycukor 3 db M méretű tojás 145 gr citrom kifacsart, szűrt leve 180 gr vaj...
1 perc olvasás


Crumble au chocolat
Pohár- és tányérdesszerthez is egy nagyszerű, gyors és finom kiegészítés. HOZZÁVALÓK 200 gr puha vaj 200 gr porcukor szitálva 80 gr búza...
1 perc olvasás


Kakaóbab Tuile
EGYSZERŰ ÉS MUTATÓS! HOZZÁVALÓK 90 gr vaj 2 ek tej 100 gr porcukor 30 gr búza finomliszt 10 gr kakaópor (én Valrhona terméket használok)...
1 perc olvasás


Vanília Krém
Alapkrém különböző tortákhoz, desszertekhez. HOZZÁVALÓK • 290 gr tej (2,8% amit én használok) • 1 kh vanília őrlemény vagy 1/2 vanília...
1 perc olvasás


Choux au craquelin
Choux, chouquette, éclair. Mind ugyanabból a tésztából készül, csupán a formázásban különböznek. Itthon inkább az éclair ismert, lásd...
2 perc olvasás


GRAPEFRUIT TUILE
Feldob minden desszertet és könnyű elkészíteni! Ez a blog bejegyzés a TUILE-ről és nem a créme brulée-ről szól. Csüggedésre viszont...
1 perc olvasás


Gluténmentes zabpelyhes keksz
Egyszerűen és gyorsan! HOZZÁVALÓK 75 gr zabpehelyliszt 25 gr kókuszreszelék 25 gr érett banán (pépesített) vagy almapüré 1 tojás sárgája...
1 perc olvasás


Gluténmentes tarte alap
Évekkel ezelőtt írtam egy könyvet, Gyógy- és Fűszernövények a Francia Cukrászatban. Mivel hamarosan érkezik a következő kiadás, gondoltam...
2 perc olvasás


Fügefa levél fagyi
Egyik nagy kedvencem az uborka fagyi után. Sokan nem tudják hogy mennyire finom is a fügefa levele: tea, szörp sokminden készíthető...
2 perc olvasás


RÓLUNK ÍRTÁK...
Neri macaron workshopjáról egy nagyon kedves Tanulója írt egy beszámolót. Fogadjátok szeretettel az írását. Köszönjük szépen Kovács Kata!...
1 perc olvasás


MEGNYITOTTUNK
Nagy örömmel tudatjuk Veletek, hogy júniusban kinyit a Workshop Studio. Nagy szeretettel várunk minden kedves TANULNI VÁGYÓ Hölgyet,...
1 perc olvasás


Áfonyás pisztáciás keksz
Ebben a blog posztban egy könnyű és ízletes keksz receptet osztok meg veletek. A pisztácia tökmaggal, az áfonya pl. szárított...
1 perc olvasás


Gyümölcsös torta alap
Ez a recept minden alakalomra, szinte minden tortához tökéletes. Könnyen elkészíthető és változatosan ízesíthető. Első alkalommal 2014...
1 perc olvasás


Kandírozott Gyömbér
Aki volt már nálam KOVÁSZ és FRANCIA KENYEREK WORKSHOPON, kóstolta a kedvenc kenyeremet: kandírozott gyömbéres baguette. Ebben a posztban...
1 perc olvasás
bottom of page

