top of page
  • Szerző képeWS

MINDEN AMI CSOKI

Tuti tippek, trükkök


TIPP 1.


A ganache alap receptet itt találod. A ganache-ból könnyen készíthető egy laza, habos csokikrém, pl. torták betöltéséhez.



Miután elkészült a ganache, szobahőmérsékleten hagyd 1-2 órán át hűlni. Gépi habverővel lassan kezd el felverni. A színe is fog változni, a kihabosított ganache mindig világosabb!





TIPP 2.



Ha egy GYORS csoki torta bevonatot szeretnél készíteni, a felolvasztott csokit keverd el szőlőmag olajjal. Tetszés szerint más olajat is használhatsz!


Arány:

500 gr étcsokihoz

90 gr szőlőmag olaj


Így dermedés után is a tortád szépen szeletelhető és fényes lesz!






Ezt a blog bejegyzést folyamatosan frissítem és kiegészítem.

1 213 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page