top of page

MINDEN AMI CSOKI

  • Szerző képe: WS
    WS
  • 2021. jan. 6.
  • 1 perc olvasás

Tuti tippek, trükkök


TIPP 1.

ree

A ganache alap receptet itt találod. A ganache-ból könnyen készíthető egy laza, habos csokikrém, pl. torták betöltéséhez.


ree

Miután elkészült a ganache, szobahőmérsékleten hagyd 1-2 órán át hűlni. Gépi habverővel lassan kezd el felverni. A színe is fog változni, a kihabosított ganache mindig világosabb!





TIPP 2.

ree


Ha egy GYORS csoki torta bevonatot szeretnél készíteni, a felolvasztott csokit keverd el szőlőmag olajjal. Tetszés szerint más olajat is használhatsz!


Arány:

500 gr étcsokihoz

90 gr szőlőmag olaj


Így dermedés után is a tortád szépen szeletelhető és fényes lesz!






Ezt a blog bejegyzést folyamatosan frissítem és kiegészítem.

Hozzászólások


bottom of page