top of page
Keresés


2 perc olvasás
MAGÁNÓRA
Tradicionális francia cukrászati oktatás, csak Neked! Egyedül szeretnél tanulni? Az általad kiválasztott tematikát és a neked megfelelő...
1954 megtekintés0 hozzászólás


2 perc olvasás
Ganache recept
Étcsoki ganache 100 gr étcsoki (70% Valrhona) 70 gr tejszín (35%-os) Tejcsoki ganache 100 gr tejcsoki 50 gr tejszín (35%-os) Fehér csoki...
15 485 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Sós, tört csokis keksz
Hozzávalók: 200g étcsoki (70 % Valrhona) 125g puha vaj 150g kristály cukor 100g nád vagy kókuszvirág cukor (én az utóbbit használtam, aki...
897 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
"Minden mentes" süti
HOZZÁVALÓK: • 140 gr alma püré (az alap püré mindig alma legyen, de a különféle ízek eléréséhez, keverhető, pl. körte-, banán- vagy...
920 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Grincs Süti
Van már grincsfád? Készíts GRINCS SÜTIT is! Ezt a receptet még tavaly próbáltam ki, a Francia Cukrász Suli nyári gyerköc tábrorban. A...
1373 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Dacquoise
Sokan kértétek a tojásfehérje alapú receptemet, íme, itt a blogon is megosztom veletek. HOZZÁVALÓK 100 gr porcukor szitálva 40 gr mandula...
5061 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page