top of page
Keresés


2 perc olvasás
Madeleine teasüti
Ebben a posztban megosztom veletek az egyik kedvenc teasütim receptjét. Könnyen elkészíthető, gyerekek kedvence. Tapasztalatból mondom, a...
4106 megtekintés0 hozzászólás


2 perc olvasás
Canelé
HOZZÁVALÓK 500 gr tej 25 gr vaj 1 kh vanília őrlemény vagy 1 db vanília rúd 250 gr porcukor 140 gr liszt 40 gr tojás de csak a sárgája 1...
3799 megtekintés0 hozzászólás


2 perc olvasás
BRIOCHE, vajasan, franciásan
Sokan írtatok nekem - és ezúton szeretném megköszönni, nagyon jól esett - hogy pár napja igazán hasznát veszitek a nálam tanultaknak,...
1539 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Élesztő hiány? Segítek!
Amennyiben nem szeretnél kovászt készíteni, és esetleg lapul a hűtődben egy kis friss élesztő, sütéshez az öregtészta is tökéletes. Az...
3165 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Kenyér - egyszerűen
Többen említettétek az elmúlt időben, hogy szeretnétek otthon a gyerekekkel kipróbálni a kenyérsütést, de minden olyan macerás. Voilà!...
1190 megtekintés0 hozzászólás


2 perc olvasás
FOUGASSE RECEPT
Ez a recept az én karácsonyi ajándékom Nektek! Minden kedves Tanulómnak és a weboldalam látogatóinak. HOZZÁVALÓK: 250 gramm kenyérliszt 1...
1179 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Adventi Workshopok
Szeretnél valami izgalmasat tanulni? Meglepni a Szeretteidet az Ünnepek alkalmából? Klikk a fotókra, ígérjük megéri! ADVENTI MACARON...
169 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
GYÓGYNÖVÉNYEK & TEASÜTIK
Gyógy - és Fűszernövények a Francia Cukrászatban Ezen a workshopon a könyvemből fogunk pár receptet és technikát elkészíteni -...
211 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Akvarell Mini Workshop
Novemberben folytatódik a festő szakkör "kóstoló" esemény sorozatunk! Ezt az mini workshopot olyan jelentkezőknek ajánlom, akik...
83 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Torta dekoráció workshop
Mindig is szeretted volna megtanulni a vajkrém virágok készítését? A tortáidat gyönyörűen dekorálni? Akkor ezt a workshopot neked...
1009 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Francia Pékműhely a Francia Cukrász Iskolában
Kovászos francia kenyerek, leveles tészta, az igazi vajas francia brioche és sok érdekesség a L'École de Grande Pâtisserie-ben. 2019-től...
868 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
Kovászos Baguette Workshop
Újdonság! És egyben különleges workshop is! Szereted a francia kenyereket? Ezen a workshopon megtanulhatod, hogyan készíts otthon...
449 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
AQUARELLE WORKSHOP - Painting Fashion
Join our unique event! - 27th of October - 10 AM Learn the most important 5 techniques in watercolor and design your own dream gown! It's...
81 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
AQUARELLE WORKSHOP - 6th of October 3PM
Learn the most important 5 techniques in watercolor! It's time to reclaim your inner creative and find your joy in painting... Create...
64 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
ANGOL NYELVŰ WORKSHOPOK
Korábbi posztunkban már jeleztük, hogy angolul is elindul pár workshop tematika. A Facebook oldalunkon már láthattátok, hogy Nerivel az...
38 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
"CITROMOS" TORTA ALAP
Pihe puha, de mégis formatartó piskóta-torta alap, gyümölcs- és citromtortához. HOZZÁVALÓK: 150 gr puha vaj 150 gr kristálycukor 3 db...
1905 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
SAJTTORTA
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, különféle gyümölcsökkel variálható. Garantáltan a család kedvence lesz! HOZZÁVALÓK Krém: 645 gr...
1069 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
RUSZTIKUS CLAFOUTIS
Szuper könnyen elkészíthető és gyümölcsökkel, különféle maglisztekkel variálható. HOZZÁVALÓK: 200 gr mandulaliszt 150 gr kristálycukor 80...
798 megtekintés0 hozzászólás


1 perc olvasás
RÉPATORTA
Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető finom húsvéti torta. Torta alap hozzávalók: 3 db tojás 200 gr cukor 140 gr búza finomliszt 1...
1332 megtekintés3 hozzászólás


1 perc olvasás
FEKETE SZEZÁMMAGOS LÁVA SÜTI
HOZZÁVALÓK 166 gr vaj 166 gr étcsoki 70%-os Valrhona 100 gr kristálycukor 3 db tojás 30 gr fekete szezámmag liszt-por A vajat, a csokit...
304 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page